Coach je vaš saputnik, slušalac, istraživač, ispitivač, pokretač, motivator, izazivač i navijač koji vjeruje u VAS više nego vi sami!

Odnedavno se družimo na novoj WEB adresi:

www.coaching-studio.biz

Professional Coaching

U nedelju 21.04.2019. godine se završila moja prva profesionalna Coaching edukacija, u organizaciji Coaching Akademije u BG. Iako je 9 dana brzo prošlo, moram priznati da je to bilo vrlo intenzivno iskustvo, koje mi je donijelo nove uvide, spoznaje, tehnike, vještine i promjenu energije, pa čak i planova. 

Otišla sam u BG sa idejom da nakon NLP-a, nešto dodatno "saznam" i o coachingu, a na kraju se vraćam sa željom da ova plemenita profesija bude moje zanimanje br. 2. U narednom periodu, (do certifikacije, dok je moj rad pod supervizijom), rado bih ponudila podršku kao coach za buduće preduzetnice...koje možda oklijevaju u donošenju odluke da se osamostale i pokrenu svoj mikrobiznis, ali i za ostale klijentice koje imaju karijerne izazove, nedoumice i kolebanja, šta i kako dalje...

Online prijava za Coaching

Zakažite uvodni info susret, da se upoznamo i da vam predstavim osnovne principe coachinga, opišem kako se održava sesija i šta možete očekivati od moje coaching podrške....

KONTAKT: Snježana Živković, dipl. ekonomista i preduzetnik


WEB: www.coaching-studio.biz
SKYPE: snjezana.zivkovic
LOKACIJA:  I Krajiškog korpusa 26, Banja Luka
Publica Language Studio s.p.

FB page: CoachingStudioBySnjezana
Instagram: Coaching.Studio

Stay tuned....Upišite se na mailing listu!

Upišite se na mailing listu, kako biste povremeno dobijali Newsletter Coaching Studija, sa korisnim tekstovima, coaching i NLP tehnikama, alatima i upitnicima, kao i informacijama o budućim Business Coaching radionicama.

Publica Language Studio,
Snježana Živković s.p.
[email protected]
www.publica-media.comI Krajiškog korpusa 26,
78000 Banja Luka 

Bosna i Hercegovina 


PDV/VAT: 507424310001 

JIB: 4507424310001 

Reg. No: 03070100